Haber

Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan: Ulaşım sorununu çözeceğiz

Öncelikle siyasi yaşamını kapsayıcı bir iklimde sürdürmek istediğini belirten Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, kentin en büyük sorunlarından birinin ulaşım olduğunu belirterek, “Vatandaşlar bir çözüm arayışı içinde. Şehrin trafik sorununun çözümüne ancak maalesef aradığınız Mersin’e şu anda ulaşılamıyor. “Lütfen 31 Mart akşamını bekleyin, geliyoruz” dedi.

Millet İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Serdar Soydan, seçim faaliyetleri kapsamında Gülnar’da temaslarda bulundu. Ziyaret kapsamında Soydan’a, Millet İttifakı MHP Toroslar Belediye Başkanı Adayı Ali Öz, Gülnar Belediye Başkanı Adayı Fatih Önge, ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaş eşlik etti.

“Göreve geldiğimizde işimizin zor olacağının bilincindeyiz” diyen Soydan, şunları ekledi: “Çok çalışmamız gerekecek. Çünkü yapacak çok işimiz var. Öncelikle siyasi hayatımı iyi bir şekilde sürdürmek istiyorum. kapsayıcı iklim. Kimseyi ötekileştirmeden, ayırmadan, ihmal etmeden Mersin’in sorunlarına hizmet etmeyi hedefliyoruz.” Güçlü bir iradeyle çözüm bulmamız gerekiyor. Bu sağduyuyla olacaktır. Bu şehirde nefes alan istisnasız herkesin sürece dahil olması gerekiyor. Bu şehirde tarladaki çiftçinin, tezgahtaki işçinin, evdeki annenin, çalışan kadının, üniversitedeki öğrencinin gündeminde olmayan hiçbir şey gündemimizde olmayacak. “Sana söz veriyorum” dedi.

“Tüm bu takviyelere rağmen maalesef hizmet alamadık”

Mersin’in çıkarları için fedakarlıktan asla çekinmeyeceklerini belirten Soydan, “Mersin Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nde Cumhur İttifakı olarak Mersin’in yararına olan her şeye ‘evet’ mi dedik?’ dediler.’ Borca girmeyin’, ‘Tamam’ dedik. Siyaset yapmadık. Önceliğimiz Mersin olduğunu her fırsatta belirttik. Bütün bu desteğe rağmen ne yazık ki hizmet alamadık. Gülnar’da servis yok. Anamur’a gidiyoruz, içme suyundan şikayet ediyorlar. 21. yüzyılda bunu bizim için iyi bir şey olarak görenleri anlamak zor, işi vicdanınıza bırakıyorum. Bahaneler “Biz bir yönetim istemiyoruz. Gerçek ve verimli belediyecilik nasıl yapılır, bunu hizmetlerimizle göstereceğiz” dedi.

Konuşmasına devam eden Soydan, “Adaylık sürecimiz başladığında bilimsel çalışmalar ışığında çeşitli araştırmalar yaptık. Mersin’in tüm ilçelerindeki sorunları ve öncelikleri tespit ettik. Şu ana kadar yapılan araştırmalarla karşılaştırdığımızda şu sonuca vardık: Mersin’in çözülmesi gereken en önemli sorunun trafiktir. Bu şehir için çok üzücü bir sonuç. içinden çıkılmaz bir durum. Bugün trafik sorununu konuşmamamız lazım” dedi.

“Ekibimiz ve atacağımız adımlar hazır”

Mersin’i çok iyi tanıdıklarının altını çizen Soydan, “Hükümetimizin desteği sayesinde ulaşım sorununu daha etkin bir bakış açısıyla, son sözü söyleyeceğimiz bir noktaya getirmemiz gerekiyor. Bu konuda girişimde bulunarak Mersin’in trafik sorununu net bir şekilde çözeceğiz. Grubumuz ve atacağımız adımlar hazır. Trafik genişletme ve rahatlatma çalışmaları için planlama hazır. Bu planı hızla takip ederek ve üzerinde çalışarak trafik sorununu tamamen ortadan kaldırmak için çaba göstereceğiz. Vatandaşlarımızın ilk 5 yılda öncelik verdiği ulaşım sorunu. Yapılacak iş belli. Şehrimizi bu trafik sorunundan kurtaracağız. Bu konuda kimsenin şüphesi olmasın” dedi. – MERSİN

atkaracalar-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu