Haber

Kütahya Belediye Başkanı Alim Işık Yeşilay Spor Kulübü’nde Sporcularla Buluştu

Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Kütahya Yeşilay Spor Kulübü’nde sporcular, antrenörler ve vatandaşlarla buluştu. Başkan Işık, “Çocuklarımıza hayırlı, uğurlu olsun. Gençlerimiz burada büyüsün ve hem ülkemizde hem de ülkemiz dışında birçok alanda şehrimizi temsil etmeye devam etsin.”

Kütahya Belediyesi, geleceğin teminatı olan çocuklarımızın sağlıklı bireyler olarak yetişmeleri için spora ve sporcuya yatırımlarını sürdürürken, Kütahya’da faaliyet gösteren spor kulüplerini de göz ardı etmiyor. Bu içerikte; Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Kütahya Belediyesi’nin değerli destek verdiği Kütahya Yeşilay Spor Kulübü’nde sporcular, antrenörler ve vatandaşlarla buluştu. Kulüp bünyesinde görev yapan sporcularla tek tek ilgilenen Başkan Işık, hediyelerini sunduğu çocuklarla hem futbol oynadı hem de sohbet etti.

Kütahya Yeşilay Spor Kulübü’ndeki tüm çocuklara, ailelerine ve antrenörlerine teşekkür ederek konuşmasına başlayan Önder Işık, “Burası Kütahya Belediyemizin malıydı. Burayı da Yeşilay’la takas etmemiz gerektiği gündeme geldiğinde” dedi. 30 Ağustos İş Merkezi ve El Sanatları Çarşısı’nın bulunduğu yer; burası 14 bin metrekare, orada 4 bin metrekare.” Burayı bin metrekare karşılığında takas olarak verdik. Bizim tek düşüncemiz vardı: Burası buradaki gençlerimiz için spor sahası olarak kullanılsın. Hiçbir hesap yapmadan oradaki sorunu çözerek Yeşilay Spor Kulübümüze kalıcı bir tesis kazandırdık. Belediyemiz çalışanlarına ve Yeşilay Spor Kulübümüzün değerli yöneticilerine emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. . Bugün belediyemizin bulunduğu yerin keyifli bir spor tesisine dönüştürüldüğünü görmekten ve bu tesiste birçok gencimizin ve çocuğumuzun geleceğe hazırlandığını görmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Hayırlı ve uğurlu olsun. Çocuklarımıza hayırlı uğurlu olsun, yolları açık olsun. Gençlerimiz burada büyüsün, şehrimiz hem ülkemizde hem de ülkemizde olsun. Kendi alanları dışında birçok alanda kendilerini temsil etmeye devam etsinler. Davetlerinden dolayı herkese teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi. -KÜTAHYA

haber-gurgentepe.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu