Teknoloji

Half-Life Alyx, VR Olmadan Oynanabilecek

GB_2 Geliştirme EkibiHalf-Life Alyx tarafından hazırlanan mod ile sanal gerçeklik cihazı olmadan da oynanabiliyor. Yarı Ömür: Alyx NoVR mod, erken erişim katmanı ile geliştirilmeye devam ediyor. Son güncellemenin detayları burada.

Bildiğiniz gibi Valve yıllar sonra yeni bir Half-Life oyunu ile karşımıza çıktı. Ancak 2020 yılında satışa sunulan ve Alyx Vance rolünü oynadığımız yeni Half-Life, sanal gerçeklik cihazlarına özel olarak sunulmuştu ve oyuncuların büyük çoğunluğunun oyuna erişimi engellenmişti. Ancak ilk günden itibaren çeşitli mod üreticileri oyunu sanal gerçeklik cihazı olmadan oynanabilir hale getirmeye çalışıyorlardı.

Half-Life Alyx, VR Olmadan Oynanabilir

Bahsi geçen mod yapımcılarından biri olan GB_2 Geliştirme Ekibi, Half-Life: Alyx NoVR ile en kolay yolu ortaya koymuş olabilir. Geçen yıldan bu yana oyunu sanal gerçeklik cihazı olmadan oynanabilecek şekilde optimize etmek için yoğun bir şekilde çalışan ekip, mod için de yeni bir güncelleme yayınladı. Şu anda erken erişim aşamasında olsa da final sürümünün yakın zamanda çıkması hedefleniyor.

En son güncelleme, şimdiye kadar yayınlanan en büyülü güncellemedir ve Yerçekimi Eldivenleri için çeşitli yenilikler sunar. Örneğin, uzak bir mesafeden rastgele bir nesneyi alabilmek. Ayrıca kararlılık için çeşitli hata düzeltmeleri, diğer modlar için ek güçlendirme, daha fazla başarım ekleme, ana karakterimizin hareket hızını düşürme, attığımız adımlara göre ses efektleri ekleme ve daha birçok yenilik de sözlerin konusu.

Her üç silah için toplam üç silah geliştirmesi sunan modun yeni fragmanına aşağıdan, mod hakkında daha fazla detaya buradan ve modun sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

havsahaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu