Haber

Gölcük’ten Deprem Bölgesine 15 TIR Yükü Yardım

Gölcük Belediyesi ve Kızılay Gölcük Şubesi işbirliğiyle başlatılan yardım kampanyası için deprem bölgesine toplam 11 tır yardım malzemesi, 4 tır dolusu su ve 1000 kişiye sıcak yemek verecek aşevi malzemesi gönderildi.

Gölcük’ün yardımsever halkı, Kahramanmaraş’taki depremzedelere yardım ulaştırmak için tüm imkanlarını seferber etmeye devam ediyor. Gölcük Belediyesi ile Kızılay Gölcük Şubesi iş birliği, AFAD kapsamında başlatılan yardım kampanyasına ilçede yaşayan vatandaşların yoğun desteğini sürdürüyor. Hayırseverlerin getirdiği yardım malzemeleri ile büyük bir birlik ve özenle paketlenen 11’inci tır deprem bölgesine gönderildi. Yardım kapsamında deprem bölgesine 11’i gıda, giyecek, temizlik malzemesi ve 4’ü içme suyu olmak üzere 15 tır dolusu yardım gönderildi.

SAHRA KOLTUK MAĞAZASI 1000 KİŞİYE SICAK YEMEK SUNACAK

Gölcük Belediyesi de günde en az 1000 kişiye sıcak yemek verecek aşevinin ekipman ve malzemelerini taşıyan TIR’ı Antakya’ya gönderdi. Ekipte yer alan 3 aşçı ve 3 yardımcı işçi, depremzedeler için sıcak yemek hazırlayacak.

DEPREM BÖLGESİNE İŞ MAKİNE VE İŞÇİ DESTEĞİ

Gölcük Belediyesi ayrıca; Deprem bölgesindeki çalışmaları güçlendirmek için gece hazırlıkları tamamlanan 2 çöp kamyonu ve 1 su tankerini 6 işçiyle birlikte Hatay’a gönderdi. Dün akşam grupları deprem bölgesine uğurlayan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Deprem bölgelerinde görev yapan tüm personel ve gönüllülere hayırlı olmasını diliyorum. Allah onların yardımcısı olsun” dedi.

GÖLCÜK BELEDİYESİ ARAÇLARI VE ÇALIŞANLARIYLA SHAKE BÖLGESİNDE

Gölcük Belediyesi, gönderilen son gruplarla birlikte 4 ekskavatör, 2 kazıcı yükleyici ve 2 kamyon, 2 çöp kamyonu, 1 su tankeri, 1 aşevi ekipmanı ve dün gece yola çıkan ekip olmak üzere toplam 75 çalışanı takviye olarak gönderdi. deprem bölgesindeki çalışmalara

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu