Haber

DATÜB Başkanı Kassanov, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek vereceklerini açıkladı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile İstanbul’daki makamında bir araya gelen Dünya Ahıska Türkleri Birliği (DATUB) Genel Lideri Ziyatdin Kassanov, 14 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceklerini belirtti.

DATÜB Genel Sekreteri Fuat Uçar’ın da hazır bulunduğu toplantıda DATÜB Başkanı Ziyatdin Kassanov, Bakan Soylu’ya Kahramanmaraş’ta meydana gelen deprem sonrası DATÜB’ün yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi verdi.

14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde Ahıska Türkleri olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceklerini ifade eden Kassanov, Ahıska Türklerinin selamlarını iletti.

Soylu, DATUB’un çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek, deprem sırasında başlatılan yardım kampanyası çerçevesinde Ahıska Türkleri ve Kassanov ailesi tarafından yapılan çalışmaların depremzedelerin yaralarının sarılmasına yönelik değerli bir adım olduğunu söyledi. Her zaman onların sorunlarını çözmeye devam edeceğiz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Soylu, 14 Mayıs seçimlerinde verecekleri destekten dolayı şükranlarını dile getirdi. – İSTANBUL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu