Haber

Foça Kaymakamı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle çeşitli kutlama programlarına katıldı

Mehmet TÜRKÖZ, Kozbeyli İlköğretim Okulu’nda düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlama programına katıldı.
Programa Kaymakam TÜRKÖZ ile birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel AKAR, Energrom Biyogaz İşletme Müdürü Talip ŞAHİN, okul müdürü, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Programda öğrencilerin hazırladığı gösteriler beğeniyle izlendi.

Gösterilerin ardından Kaymakamımız Sayın Mehmet TÜRKÖZ, ailede ve nesillerin yetiştirilmesinde kadının rolüne değinerek okuldaki öğretmen ve personelimizin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı ve karanfil verdi.

Başta okul idarecileri ve öğretmenler olmak üzere tüm öğrencileri bu keyifli kutlama programından dolayı tebrik ederek teşekkürlerini iletti.

Kaymakam Mehmet TÜRKÖZ, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle Foça Hükümet Konağı’nda kamu kurum ve kuruluşlarımızda görev yapan kadın işçilerimizin Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak onlara karanfil verdi. Foça Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Muhammet Şenol ÇELİKER eşlik etti.

Kaymakam TÜRKÖZ “Türk toplumu ve aile hayatımızda çok seçkin ve saygın bir yeri olan kadınlarımızın bu anlamlı ve özel günlerini canı gönülden kutluyorum. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle tüm kadınlarımıza huzurlu ve mutlu bir yaşam diliyorum.” dedi.

Foça Devlet Dairesi kadın çalışanları, kutlamadan duydukları memnuniyeti dile getirerek Kaymakamımız Mehmet TÜRKÖZ’e teşekkür ettiler.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

haberkadirli.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu