Teknoloji

Epic Games Store’da Haftanın Ücretsiz Oyunu (1 Şubat)

Bulmaca oyunu severler bir kez daha bir araya geliyor, çözülmeyi bekleyen bulmacalar var. haftanın ücretsiz Epic Games Store oyunu Kapılar – Paradox indirilebilir. Detaylar haberimizde sizleri bekliyor.


İlginizi Çekebilir:  Ücretsiz Silent Hill: Kısa Mesaj Yayınlandı


Bildiğiniz gibi Epic Games, yılbaşı dönemi dışında haftalık olarak bir veya daha fazla oyunu kullanıcılara sunuyor. Bu sayede hem büyük hem de düşük bütçeli oyunları ücretsiz olarak kütüphanelerimize eklerken, Amerikalı yayıncı da kullanıcıları elde tutma konusunda oldukça başarılı oluyor.

Epic Games Store’da Haftanın Ücretsiz Oyunu İndirilebilir

Geçen hafta yapılan duyuruyla Kapılar – Paradokssenin oyunun 8 Şubat 2024 Perşembe gününe kadar ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Gelecek haftanın oyunları Doki Doki Edebiyat Kulübü Plus! ve Kayıp Kale olacak.

Kapılar Hakkında – Paradoks

Big Loop Studios tarafından geliştirilen ve Snapbreak tarafından yayınlanan oyun, Kasım 2022’de satışa sunuldu. Bulmaca çözmeyi seven takipçilerimiz için iyi bir alternatif olduğunu düşündüğümüz Door – Paradox, ortalama uzunluğu beş olan bir kaçış oyunudur. saat. Üç boyutlu dioramalar yolumuzu bulmamıza yardımcı olur, işimize yarayacak nesneleri arar, gizli ipuçları toplar ve bulmacaları çözmeye çalışırız.

Diyelim ki toplamda on üç farklı diyarda geçecek ve çözülmeyi bekleyen elli sekiz kapı var. Anlatılan hikayeyi tam olarak anlamak için tüm parşömenleri toplamanız gerekiyor.

Epic Games Store Hakkında

6 Aralık 2018 tarihinde piyasaya sürülen Epic Games Store, Windows ve macOS platformları için dijital oyun mağazası olarak oyuncuların karşısına çıktı. Piyasaya sürüldüğü günden itibaren Steam ile oldukça zorlu bir rekabet içerisine giren Epic Games Store, son dönemde dağıttığı ücretsiz oyunlarla oldukça geniş bir oyuncu kitlesine ulaşmayı başardı.


Bedava oyun


Peki şu anda ücretsiz olarak dağıtılan Epic Games Store oyunları hakkında ne düşünüyorsunuz? Niyetinizi bizimle paylaşmayı unutmayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu