Haber

Suruç’ta Araç Kundaklama Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde park halindeki bir otomobile kundaklama anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Edinilen bilgiye göre olay, geçen yıl Suruç ilçesinde meydana geldi. İki aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle başlayan husumette Osman Toraman hayatını kaybetti, Casım Alan ise yaralandı. Olayın ardından yılın ortasında başlayan düşmanlık 16 ay boyunca devam etti. Alan ailesi üyeleri, devam eden olaylar sırasında sürekli saldırıya uğradıklarını belirterek yetkililerden yardım istedi.

Arabalarından ikisi ateşe verildi, inşaat alanları silahlarla tarandı.

Alan ailesinden Osman Alan ise park halindeki iki aracının düşmanlar tarafından ateşe verildiğini belirterek, “Geçenlerde bir aracımızı yaktılar. Araç hurdaya döndü. Bir hafta önce de aracımızı ateşe verdiler. Başka bir aracımız. Bir buçuk milyon TL değerindeki aracımızı yaktılar. Güvende değiliz. Canımızdan korkuyoruz.” “Toplam 5 milyon TL zarara uğradık. Maddi zararı aştık, canımızdan endişe ediyoruz. Yetkililerin bu duruma önlem almasını istiyoruz” dedi.

Aile avukatı Hüseyin Rastgeldi, adalete güvendiklerini belirterek, “Alan ailesinin avukatıyım. Bu belge, 2022 yılında Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde başlayan mera anlaşmazlığından ve bu olay sonucunda ortaya çıkan olaydan kaynaklanmaktadır. Osman Toraman isimli şahsın ölümünde şu ana kadar 3 araç ateşe verildi. İnşaatları tarandı. Müşterilerin ailesinden ve yakınlarından.” “Casim Alan, ayağına isabet eden kurşun nedeniyle şu anda engelli. Bu konuyla ilgili hukuki süreçleri takip ediyoruz, adalete inancımız tam. Adaletin kısa sürede yerini bulacağını umuyoruz” dedi. – ŞANLIURFA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu