Haber

Süper Lig Şampiyonluk Oranları! Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk oranları ne kadar?

Süper Lig şampiyonluk oranları! Tepe yarışı nefes kesici Spor Toto Muhteşem Lig’de tablo değişti. Fenerbahçe’nin uzun süre liderliğini sürdürdüğü ligde artık koltuk Galatasaray’a geçti. Peki Süper Lig’de şampiyonluk oranları ne oldu? Güncel şampiyonluk oranları ortada! İşte Süper Lig şampiyonluk oranları haberimizde…

SÜPER LİG ŞAMPİYONLUK ORANLARI

Spor Toto Muhteşem Lig’de oynanan 19. hafta maçları ile şampiyonluk oranları güncellendi. Fenerbahçe 1.80’lik oranla şampiyonluk yarışında favori gösterdi. 8 maçlık galibiyet serisi yakalayan ve derbide Fenerbahçe’yi 3-0 mağlup eden lider Galatasaray, listede ikinci sırada yer aldı.

İşte Süper Lig’de şampiyonluk oranları:

  • Fenerbahçe: 1.80
  • Galatasaray: 2.00
  • Beşiktaş: 8.50
  • Trabzonspor: 14.00
  • Başakşehir: 16.00
  • Adana Demirspor: 35.00

Süper Lig’de puan durumu şöyle:

  1. Galatasaray: 42
  2. Fenerbahçe: 38
  3. Başakşehir: 34
  4. Adana Demirspor: 33
  5. Beşiktaş: 32
  6. Trabzonspor: 32

19. HAFTADA LİDER DEĞİŞMEDİ

Derbide Fenerbahçe’yi yenip liderliği ele geçiren Galatasaray, evinde Hatayspor’u 4-0 mağlup ederek zirvedeki yerini garantiledi. Fenerbahçe, deplasmanda Gaziantep FK’yi 2-1 yenerek arayışına devam etti. Konyaspor’u deplasmanda 2-1 mağlup eden Beşiktaş, yarışta da gücünü hissetti. Trabzonspor ise evinde konuk ettiği Başakşehir’i tek golle devirerek rakibine darbe vurdu.

FAVORİ KİM OLDU?

Futbolseverler, 8 maçlık seri yakalayıp ezeli rakibi Fenerbahçe’yi farklı bir şekilde mağlup ettikleri bu süreçte Galatasaray’ın zirvede olmaması futbolseverleri şaşırttı. Ligin favorisi Fenerbahçe olarak gösterildi.

gonen-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu