Haber

Savran’dan Nevşehir Belediyesi sporcularına tebrikler

Mehmet UZEL (NEVŞEHİR İGFA)
Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, katıldıkları bölgesel ve ulusal şampiyonalarda dereceye giren, halter, güreş, tırmanış sporu ve Wushu-Kungfu branşlarında spor hayatlarına devam eden sporcu ve antrenörlerini Nevşehir Belediyesi çatısı altına aldı. Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı Gençlik ve Spor Kulübü.

Belediye Başkan Yardımcısı Furkan Feralan ve Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü İlyas Acar’ın da katıldığı ziyarette Savran, sporcular ve antrenörleri ile bir süre sohbet ederek derecelerini tebrik etti.

Savran, Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü çatısı altında Voleybol, Tırmanış, Wushu, Futbol, ​​Engelliler Atletizm, Güreş, Masa Tenisi, Klasik Okçuluk, Halter, Atletizm branşlarında 400’den fazla gencin spor hayatını sürdürdüğünü vurguladı. , Su Topu, Yüzme ve Boks. Artan lisanslı sporcu sayısı ile turnuvalarda Nevşehir’i başarıyla temsil ettiklerini söyledi.

Nevşehir Belediyesi olarak amatör spor dallarına yönelik temellerinin bundan sonraki dönemde de devam edeceğini vurgulayan Savran, “Kulübümüzdeki birçok sporcumuz son dönemde önemli başarılara imza attı. Birçoğu milli takım formasıyla hem şehrimizi hem de ülkemizi başarıyla temsil etti. Hepsiyle gurur duyuyoruz. Onları yürekten alkışlıyorum. Nevşehir Belediyesi olarak spora ve sporcuya katkı sağlamaya devam edeceğiz. Bu süreçte böylesine başarılı sporcuların yetişmesinde emeği geçen kulüp yöneticilerimizi, antrenörlerimizi ve sporcularımızın ailelerini de ayrıca tebrik ediyorum.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu