Teknoloji

Kaspersky, yeni ve yeniden tasarlanmış tüketici ürünleri portföyünü duyurdu

“Dijital yaşam tam korumayı hak ediyor!”

Kaspersky, ülkemizde abonelik esasına dayalı olarak kullanılabilen yeni bir kolaylaştırılmış tüketici çözümleri portföyünün lansmanını duyurdu. Yeni bir marka yelpazesinin yanı sıra, yeniden tasarlanan eser yelpazesi, kullanıcılara birden çok platformda gelişmiş bir kullanıcı arabirimi ve deneyimi vaat ediyor. Ayrıca güvenlik, gizlilik, performans ve kimliğin korunması gibi çağdaş tüketici ihtiyaçlarının her kategorisini kapsayan çeşitli özellikler sunar.

Kaspersky, 2022’de günde ortalama 400.000 yeni hasarlı dosya keşfetti ve bu, bir önceki yıla göre %5’lik bir artışa işaret ediyor. Ek olarak, oyuncuları hedef alan sofistike hırsızlardan, bir mobil cihaz aracılığıyla başka bir kişinin özel hayatını gözetlemelerine izin veren izleme cihazlarına kadar yeni tehdit türleri ortaya çıkmaya devam ediyor. Bu nedenle, yetmişten yetmişe tüm kullanıcıların, dijital hayatlarını inançla yaşamaya devam edebilmeleri için olası tüm senaryolara nasıl tepki vereceklerini bilmeleri çok önemlidir.

Ortaya çıkmaya ve gelişmeye devam eden tüm bu zorluklara ve gereksinimlere yanıt vermek için Kaspersky, tüketici kasasını “AV’nin ötesinde” yeniden tasarladı ve gelecek yıllar için yeni vizyoner yaklaşımını ortaya koydu.

Yeni Kaspersky teklifleriyle standarttan premium’a geçiş

Yeni basitleştirilmiş ürün hattı Kaspersky Standard, Kaspersky Plus ve Kaspersky Premium üç plana ayrılmıştır. Güncellenen plan yelpazesi artık platformdan bağımsız olarak Windows, Mac, iOS ve Android’de farklı cihaz türleri için koruma sağlıyor. Tüm bunlar, şirketin tüm tüketici hizmetleri ekosisteminde kullanıcılara sunulan işlevsellik düzeyini yansıtacak şekilde tasarlandı.

Gerçek zamanlı koruma

Kaspersky Standard’ı seçen tüketiciler, en yeni dijital tehditlere karşı gerçek zamanlı koruma ve tehlikeli web siteleri, indirmeler ve uzantılara karşı koruma sağlayan “Güvenli Tarama” ve “Kimlik Avına Karşı Koruma” gibi güvenlik işlevlerine sahip olacak. Standart plan ayrıca kullanıcılara, Kaspersky’yi yüklemeden önce bilgisayarlarına girmiş olabilecek virüsleri bulup kaldırabilen bir virüs temizleme aracı sunar. Ayrıca, hangi uygulamaların internete bağlı olduğunu gösteren bir güvenlik duvarı ve ağ izleyicisi içerir.

Ayrıca, “Hızlı Başlangıç, Bilgisayar Hızlandırma ve Disk Alanı Temizleme” araçları da dahil olmak üzere bir dizi performans aracı vardır. PC’de oyun oynarken, çalışırken veya film izlerken otomatik olarak devreye giren “Oyun” ve “Rahatsız Etmeyin” modları, kesintisiz deneyim yaşatır ve öncelikli görevlerin yeniden tahsis edilmesini sağlayarak sistem kaynaklarının kullanımını minimuma indirir. İzleme yazılımı algılama ve web kamerası ve mikrofon muhafazası, bu planın abonelerine sunulan zımni özelliklerden bazılarıdır.

Özel verilerin güvenliğinin ihlal edildiğine dair uyarı: Leak Checker

Kaspersky Plus’ta gizlilik özellikleri daha da ayrıcalıklı hale geliyor. Bu plana abone olan kullanıcılar, Kaspersky Standard’ta bulunan özelliklere ek olarak sınırsız VPN ve Premium Password Manager’a erişim elde eder. Ayrıca, interneti ve karanlık ağı izleyen, özel verilerinin güvenliği ihlal edildiğinde kullanıcıları uyaran ve bundan sonra ne yapılması gerektiği konusunda tavsiyelerde bulunan bir “Veri Sızıntısı Denetleyicisi” vardır. Buna ek olarak plan, parolaların güvenlik durumunu ve sızıntılara karşı duyarlılıklarını kontrol ederek parola korumasını iyileştirebilen Parola Güvenliği Durumu’nu içerir. Kaspersky Plus planı kapsamında akıllı ev teknolojisine sahip kullanıcılar, konut ağına hangi cihazların bağlı olduğunu da görebilir.

Kaspersk Premium ile kapsamlı kimlik koruması

En zengin özelliklere sahip abonelik planı olan Kaspersky Premium, telefon aramalarına veya sohbet hizmetlerine öncelikli erişim, uzaktan uzman suram yardımı ve rutin bilgisayar denetimlerinin yanı sıra dijital kimlik koruması ve birinci sınıf teknik destek gibi daha kapsamlı özellikler sunar. Kapsamlı bir kimlik savunmasına sahip olmak isteyen kullanıcılar, kimlik hırsızlığını önlemek için hassas verilerin (pasaport veya ehliyet bilgileri gibi) kopyalarını şifreli biçimde saklayan ve tüm bilgilere güvenli erişim sağlayan “Kimlik Koruma Cüzdanı”na erişebilirler. cihazlarınız. Ayrıca, tüm Kaspersky Premium kullanıcıları Kaspersky Safe Kids’e bir yıllık ücretsiz abonelik alabilir.

Kaspersky’nin öncelikli hedefi, hayata geçireceği iş birlikleri ve entegrasyonlarla ekosistemini daha da geliştirerek kullanıcılarına daha fazla maliyet ve hizmet sunmaktır.

 

UX geliştirmeleri ve abonelikler

Yeni portföy, kullanıcı dostu ve net bir arayüz deneyimi ile gelişiyor. Kaspersky, uygulama içi eylem (tüm tehlikeli tehditler otomatik olarak engellenir ve kullanıcılar bilgilendirilir), izleme (kullanıcılar kendilerine zarar verebilecek potansiyel tehditler veya eylemler hakkında bilgilendirilir ve kullanıcılara, sistemlerini kesintiye uğratmayacak şekilde ayar veya eylem seçme fırsatı verilir) sunar. dijital deneyim) ve eğitim (kullanıcılar daha fazlasını öğrenebilir). İsterlerse özel bloklardaki fonksiyonları ve tehditleri öğrenebilirler), müşteri etkileşimini güzelleştirmek ve kilit alanlarda daha kolay ve daha kolay hale getirmek amacıyla çözümlerini tamamen yeniden tasarlıyor.

Yeni portföy, planın temel yeteneklerinin daha net bir şekilde gösterilmesini sağlamak için tasarlandı ve kullanıcıyı ilk kullanım anlarından güvenli ve samimi bir sohbeti simüle eden ilgi çekici bir etkileşim süreci boyunca yönlendiriyor. Hızlı işlem düğmeleri, en tanınabilir özelliklere anında erişim sağlar. Güvenlik haberleri ve bildirimleri “Ana Sayfa” sekmesi altında bulunurken, kullanıcının aboneliği ile ilgili tüm temel bilgilere (durum, yenileme tarihi, cihaz sayısı vb.) “Profil” bölümünden erişilebilir.

Kaspersky Türkiye Genel Müdürü Prensip Ozar, “Müşterilerimizin sunduğumuz bu işin gerçek kapasitesini görmelerini istiyoruz. Rastgele bir platform ve cihaz için kapsamlı bir güvenlik hizmetleri ekosistemi oluşturma vizyonuyla tasarlanan bu çalışma, kullanıcı ihtiyaçlarına göre şekillenen özellikler sunuyor.. Güvenlik, performans, gizlilik ve kimlik koruması kapsamında sunduğumuz üst düzey performansı ve savunuculuğu kullanıcılarımızın anlamasına yardımcı olmak için yapay katman yazılımının tüm yapısını yeniden tasarladık. Bunun sadece başlangıç ​​olduğunu söylemek isterim. Müşterilerimize sunduğumuz hizmetin değerini artırmak için ürünlerimizi ve üçüncü taraf ürün ve hizmetlerimizi daha da geliştirme vizyonuyla hareket ediyoruz.”

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

cildirhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu