İş

ABD Pazar Öncesi: Özel sektör istihdamı, hizmet endeksi, Conagra kazanç raporu

Investing.com – Şubat iş fırsatlarıVe fabrika siparişleriHisse senetleri Salı günü beklenenden zayıf gelen verilerin ardından dalgalandı.

Yatırımcılar Mart Cuma günü açıklanacak istihdam raporu onu bekliyor. Analistler, ekonominin bir ay öncesine göre daha yavaş bir hızla 240.000 kişiye istihdam sağlamasını bekliyor.

Besledi Faiz oranlarıyla ilgili bir sonraki hamlesini yapmak için raporu ve diğer ekonomik bilgileri izleyecek. Vadeli işlem yatırımcıları, Mayıs ayında çeyrek puanlık bir kazanç veya duraklama konusunda oldukça eşit bir şekilde bölünmüş durumda.

Zayıf ekonomik veriler Fed’i zorluyor şişirme Onu kontrol etme çabalarının işe yaradığına ikna edebilir. İki olay, Fed’in faiz artırım hesaplamalarını karmaşıklaştırdı: birçok kişinin ekonomiyi yavaşlatacak kredi sıkışıklığına katkıda bulunduğuna inandığı Mart ayındaki bankacılık kesintisi ve önde gelen petrol üreticisi ülkelerin üretimi günde bir milyon varil daha kısma kararı. hafta sonu.

Banka kargaşası ekonomide yavaşlamaya katkıda bulunurken, yükselen petrol fiyatları enflasyon rakamları üzerinde baskı oluşturabilir.

Fed’in ele alacağı bir diğer faktör de, halen sıkı olan çalışma koşulları. Analistler, ABD borsalarının Hayırlı Cuma nedeniyle kapalı olduğu bir günde yayınlanacak olan Cuma günkü istihdam raporunun, işsizlik%3,6’da sabit kalmasını bekliyor.

Bugün piyasaları etkileyebilecek üç gelişme:

1. ADP maaş bordroları

ADP özel maaş bordrosu Rapor 15.15 CET’de açıklanacak. Analistler, patronların Mart ayında 200.000 kişiyi istihdam etmesini bekliyor.

2. ISM hizmeti PMI verileri

mart ile ilgili ISM imalat dışı Veriler 17:00 CEST’de açıklanacak. Şubat ayına göre 54,5 olması bekleniyor.

3. Conagra kazançları

Gıda şirketi Conagra Brands Inc. (NYSE: YAŞ), 3.09 milyar dolarlık gelirden 64 sent kar etmiş olabilir.

Yazar: Liz Moyer

haberdortyol.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu