Haber

60’a yakın belediye başkanı yarın Kılıçdaroğlu ile görüşecek! Parti içi değişim sürecini konuşacaklar.

28 Mayıs Pazar günü yapılan 2. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden galip çıkan adayın Cumhurbaşkanı Erdoğan olması parti içindeki bazı dengelerin değişmesine neden oldu.

KILIÇDAROĞLU İLE DEĞİŞİM SÜRECİNİ TARTIŞACAKLAR

Seçim sonuçlarından memnun olmayan 60’a yakın belediye başkanının yarın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile parti içindeki değişim sürecini görüşmek üzere bir araya geleceği öğrenildi.

“GENEL CUMHURBAŞKANI’NIN BİZE HAK VERECEĞİNE EMİNİZ”

“Değişim tepeden tırnağa olacak, sadece MYK’da kalamaz” ve “bayrak dalgalandırmak gibi bir niyet yok” fikrini belediye başkanlarının iletecekleri vurgulanıyor. Cumhuriyet gazetesinde yer alan habere göre başkanlar, “Görüşmeden ne çıkacak?”

“DEĞİŞİM İÇİN VARIZ AMA ZARAR VERMEMELİ”

Ziyarete katılacak cumhurbaşkanlarından biri, toplantıda neler söyleyeceği ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu destekleyip desteklemedikleriyle ilgili olarak, “Cumhurbaşkanlarının her biri farklı düşünüyor. Bu yüzden kimse ‘İmamoğlu’nu destekliyoruz’ ya da ‘Biz İmamoğlu’nu destekliyoruz’ demiyor. Biz de İstanbul’u kaybetmemenin kıymetini biliyoruz.Delege yapısı da belli.Değişimden yanayız ama bu değişiklik sancılı olmasın.Genel başkanımızı seviyoruz,olması gerektiğini düşünüyoruz. ağrısız ve ağrısız bir şekilde değişim” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu