Yaşam

2023 İstanbul Şampiyonlar Ligi Finali Topu Sızdı

Merakla beklenen haberlerden biri de 10 Haziran’da İstanbul’da oynanacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi’nden geldi. İstanbul’da oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi Finali’nde kullanılacak topgöründü.

Footy Headlines tarafından sızdırılan top İstanbul’un güçlü tarihive Asya ile Avrupa’yı birbirine bağlayan 3 köprüyü simgeleyen unsurlar yer verir. Atatürk Olimpiyat Stadı’ndaki final maçında top şu tasarımı taşıyacak:

2023 Şampiyonlar Ligi Finali topu:

Topla ilgili ayrıntılar:

Sızan görüntüdeki bilgilere göre yıldızların ortasındaki boşluklar yerini karo benzeri bir desene bırakıyor. Bu desendeki altın rengi İstanbul’un zengin tarihini, gümüş rengi ise İstanbul’un zengin tarihini temsil etmektedir. UEFA Şampiyonlar Ligi Kupasıtemsil etmek.

Yıldızlar İstanbul’un köprülerini temsil ediyor:

Topun üzerindeki yıldızlar üç farklı desene ev sahipliği yapacak. Bu kalıplardan biri Fatih Sultan Mehmed Köprüsü, birisi 15 Temmuz Şehitler Köprüsüve obur da Yavuz Sultan Selim Köprüsütemsil edecek.

Dünya Kupası’nda gördüğümüz baloda teknolojiler olacak mı?

UEFA, Şampiyonlar Ligi ve Final’de kullanılacak toplarla ilgili resmi detayları henüz paylaşmadı. Ancak Katar’da düzenlenen Dünya Kupası’ndaki top birçok yenilikçi teknolojiyi içeriyordu. Bu teknoloji, maçlar hakkında en doğru verilerin toplanmasını sağladı ve gelecek için harika bir bilgi tabanı oluşturdu.

Dünya Kupası’nda topta ne tür teknolojiler gördük?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu